De Klussenier Richard Engel
De Klussenier Richard Engel

Celesta 25
3068 HH Rotterdam

Dien uw offerte-aanvraag in   

010 421 96 07
06 3331 6064
richardengel@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 58185178

Even voorstellen

Ik ben Richard Engel, ik ben geboren en getogen in Schiedam. Inmiddels woon ik samen met mijn vrouw en dochter in Rotterdam Alexanderpolder.

Ik ben al ruim 23 jaar werkzaam in de bouwsector. Begonnen als werkplaats timmerman/machinaal houtbewerker en mezelf opgewerkt tot allround timmerman. Ik ben werkzaam geweest bij verschillende kleine aannemers in verschillende takken van de branche, bijvoorbeeld in het burgerwerk, nieuwbouw, renovatie, restauratie en de utiliteitsbouw. Hier heb ik erg veel ervaring opgedaan. Vervolgens ben ik mezelf naast mijn werk verder gaan ontwikkelen. Waardoor ik na het behalen van mijn MBO diploma, nog enige tijd werkzaam ben geweest als meewerkend uitvoerder.

Door een bedrijfssluiting ben ik werkloos geworden. Via het tv-programma “Help, mijn man is klusser” kwam ik bij de Klussenier terecht. Door de formule die deze franchiseorganisatie hanteert, kon mijn wens in vervulling gaan: Mijn eigen klusbedrijf met ondersteuning van een organisatie.  Mooier kan het niet.

Ik doe klussen in en rond het huis, bijvoorbeeld inbraakpreventie, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Maar natuurlijk kunt u ook voor al uw timmerwerk, de verbouwing van uw badkamer of keuken of zolder bij mij terecht.

Waarom u uw opdracht aan mij toe kunt vertrouwen? Op het gebied van verbouwen ben ik erg veelzijdig. Met mijn ervaring, vakmanschap en kennis kan ik uw wens verwezenlijken tot een goed resultaat. Daarnaast denk ik graag met u mee en ik verzorg uw verbouwing van A tot Z, zo heeft u altijd één aanspreekpunt.

Neem gerust contact op om te informeren of ik iets voor u kan betekenen.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...